Supplementen

Soms heeft het lichaam een zetje nodig om weer optimaal te kunnen werken. Hiervoor zijn diverse supplementen inzetbaar.

Blue Touch Energy

Als het lichaam een extra zetje nodig heeft!

Soms heeft het lichaam een zetje nodig om weer optimaal te kunnen werken. Hiervoor zijn diverse supplementen inzetbaar. Een aantal merken hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van bepaalde ingrediënten. Helaas worden er in de winkels ook veel synthetische supplementen aangeboden, die weinig tot niets bijdragen aan een verbetering. In de praktijk zijn uiteraard alleen de goede merken te verkrijgen!

Immuun boosters

Onguard Beadlets / €19,95
De oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op hun sterk vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Makkelijk in te nemen door hele kleine zachte capsules. Een mix van Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneelschors, Eucalyptus radiata, Rozemarijn.

BOOST van Vitamine D, Onguard beadlets en gebufferde vitamine C / € 75,00
Vitamine D kan helpen bij het verbeteren van je immuunsysteem. Gebufferde vitamine C bevat naast een hoge dosis vitamine C ook o.a. Zink. Samen met de Onguard beadlets heb je een zeer goede basis om je immuunsysteem te helpen allerlei ziektekiemen in de herfst en winter te trotseren.

Virus Booster met Vitamine D, Soul en Pure / € 85,00
Een kuur van 1 week met vitamine C, Resveratrol, vitamine D en probiotica voor een optimale aanpak om je immuunsysteem te boosten. Deze puur natuurlijke producten kunnen bijdragen aan een verbeterde werking van je immuunsysteem.

 

RAIN international
Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt. Voeding gebaseerd op zaden, de bron van al het leven. In feite bevat het zaad 30 x meer voedingsstoffen en antioxidanten potentie dan het omringende vruchtweefsel.

Een volwaardig voedingssupplement gebaseerd op zaden en ontwikkeld door artsen dat bovendien direct wordt opgenomen door je lichaam. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een algemene multi, een detox, voor pijnlijke gewrichten, een pre- en probiotica en een gezichtsverzorgingslijn. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide website www.myrainlife.com/bluetouch
of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

doTerra essentiële oliën
Essentiële oliën kunnen op een natuurlijke manier de gezondheid bevorderen door bij te dragen aan het herstel van het natuurlijk evenwicht van het lichaam. Dit vormt een scherp contrast met vele, langs synthetische weg geproduceerde geneesmiddelen, die weliswaar eveneens schadelijke bacteriën doden, maar daarbij tegelijkertijd een groot aantal onschadelijke en wellicht voor het lichaam nodige bacteriën meenemen. Het gebruik van essentiële olie zal dan ook, bij correct gebruik, zelden neveneffecten tot gevolg hebben.

Ik gebruik alleen de oliën en blends (verschillende oliën gecombineerd) van het merk doTerra, die voldoen aan de zeer strenge eisen om oliën ook op therapeutische wijze in te mogen zetten. De oliën gebruik ik vaak tijdens massages, maar je kunt ze ook los verkrijgen in de praktijk. Welke ik vaak gebruik voor pijn is de Deep Blue rub, die je op de pijnlijke plekken kunt smeren voor directe verlichting.

 

Magnesium producten

Magnesium is een onontbeerlijk element voor je lichaam en we hebben er allemaal een tekort aan. Magnesium is een essentieel mineraal dat het lichaam niet zelf aan kan maken. U zult het uit uw voedsel moeten halen. In Nederland is de bodem echter zeer arm aan het element magnesium.

Het gebruik van kunstmest én de industriële voedingsbewerking heeft over het algemeen tot gevolg dat veel mensen lijden aan klachten die worden veroorzaakt door min of meer ernstige chronische tekorten van vooral magnesium. Ook zorgen factoren als stress, medicijngebruik, luchtvervuiling, vaccinaties en Electro smog voor een sterke daling van het magnesiumgehalte in het lichaam.

Hoe groter en langduriger een magnesiumtekort, des te ernstiger de fysieke en psychische gevolgen ervan zullen zijn. Een magnesiumtekort kan zeer ingrijpend zijn op je dagelijks leven. Het lichaam gaat simpelweg disfunctioneren.
Zonder magnesium kunnen je zenuwen, spieren, hersenen en hart niet functioneren.

De Magnesium producten kun je verkrijgen via de praktijk, zoals Magnesium voetenbad, Magnesium voor in je water en Magnesium serum om te smeren. Heb je interesse neem dan even contact op.