Supplementen

Soms heeft het lichaam een zetje nodig om weer optimaal te kunnen werken. Hiervoor zijn diverse supplementen inzetbaar.

Blue Touch Energy

Als het lichaam een extra zetje nodig heeft!

Soms heeft het lichaam een zetje nodig om weer optimaal te kunnen werken. Hiervoor zijn diverse supplementen inzetbaar. Een aantal merken hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van bepaalde ingrediënten. Helaas worden er in de winkels ook veel synthetische supplementen aangeboden, die weinig tot niets bijdragen aan een verbetering. In de praktijk zijn uiteraard alleen de goede merken te verkrijgen!

Immuun boosters

Onguard Beadlets 
De oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op hun sterk vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Makkelijk in te nemen door hele kleine zachte capsules. Een mix van Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneelschors, Eucalyptus radiata, Rozemarijn.

BOOST van Vitamine D, Onguard beadlets en gebufferde vitamine C 
Vitamine D kan helpen bij het verbeteren van je immuunsysteem. Gebufferde vitamine C bevat naast een hoge dosis vitamine C ook o.a. Zink. Samen met de Onguard beadlets heb je een zeer goede basis om je immuunsysteem te helpen allerlei ziektekiemen in de herfst en winter te trotseren.

Virus Booster met Vitamine D, Soul en Pure 
Een kuur van 1 week met vitamine C, Resveratrol, vitamine D en probiotica voor een optimale aanpak om je immuunsysteem te boosten. Deze puur natuurlijke producten kunnen bijdragen aan een verbeterde werking van je immuunsysteem.

 

RAIN international
Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt. Voeding gebaseerd op zaden, de bron van al het leven. In feite bevat het zaad 30 x meer voedingsstoffen en antioxidanten potentie dan het omringende vruchtweefsel.

Een volwaardig voedingssupplement gebaseerd op zaden en ontwikkeld door artsen dat bovendien direct wordt opgenomen door je lichaam. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een algemene multi, een detox, voor pijnlijke gewrichten, een pre- en probiotica en een gezichtsverzorgingslijn. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide website www.myrainlife.com/bluetouch
of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

doTerra essentiële oliën
Essentiële oliën kunnen op een natuurlijke manier de gezondheid bevorderen door bij te dragen aan het herstel van het natuurlijk evenwicht van het lichaam. Dit vormt een scherp contrast met vele, langs synthetische weg geproduceerde geneesmiddelen, die weliswaar eveneens schadelijke bacteriën doden, maar daarbij tegelijkertijd een groot aantal onschadelijke en wellicht voor het lichaam nodige bacteriën meenemen. Het gebruik van essentiële olie zal dan ook, bij correct gebruik, zelden neveneffecten tot gevolg hebben.

Ik gebruik alleen de oliën en blends (verschillende oliën gecombineerd) van het merk doTerra, die voldoen aan de zeer strenge eisen om oliën ook op therapeutische wijze in te mogen zetten. De oliën gebruik ik vaak tijdens massages, maar je kunt ze ook los verkrijgen in de praktijk. Welke ik vaak gebruik voor pijn is de Deep Blue rub, die je op de pijnlijke plekken kunt smeren voor directe verlichting.

 

Hoogwaardige supplementen
Indien er een tekort is in het lichaam van een specifiek mineraal of vitamine is het erg lastig om dit binnen afzienbare tijd aan te vullen door alleen goede voeding waar dit inzit. Daarom adviseren we om in deze gevallen te kiezen voor een goed en werkzaam supplement. Er zijn op de markt een heleboel verschillende supplementen te koop, waarvan de consument door de bomen het bos niet meer ziet. De supplementen die verkocht worden bij bv. de Etos zijn niet van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je niets toevoegt aan je lichaam. De praktijk verkoopt alleen hoogwaardige supplementen die ook daadwerkelijk iets voor je doen.

Bioscan
Met de Bioscan kunnen we testen van welke vitamines en mineralen er een tekort is in je lichaam. Op deze manier vul je aan wat nodig is, met een hoogwaardig supplement.

Bioscan = testen vitamines en mineralen € 25,-.

Vitakruid is een erg goed merk van Nederlandse bodem, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Wil je niet wachten of weet je wat voor supplement je moet hebben gebruik dan de code BLUETOUCH. Via www.vitakruid.nl en ontvang korting op deze mooie supplementen lijn!

Alle supplementen als hierboven besproken worden alleen via de praktijk verkocht en niet online. Zo kan men de producten zien beoordelen en vragen stellen over de werking en ingrediënten.