Ervaringen

Wat zeggen mensen die zijn geholpen en behandeld door Barbara van Blue Touch Energy. 

Blue Touch Energy

Zij gingen voor resultaat!

ANNEKE: BIOSCAN
“Door Barbara wordt ik behandeld met veel succes en ook de massages doen mij veel goed. Maar nu had Barbara iets nieuws en vroeg mij of ik hier met mee wilde doen, het gaat om de Bioscan, je krijgt een staafje in je hand wat aangesloten is op de PC dan wordt er van alles gemeten in zeer korte tijd, daarna hebben we samen de punten door genomen. Het is heel bijzonder dat er zoveel staat wat je al weet bij mij, lever en darmen en nieren en blaas, maar heel veel wat ik niet weet, zink en koper tekort ook vitamine E. Er is ook iets met mijn huid en mijn ogen. Het is een duidelijk beeld waar ik zelf ook veel mee kan doen. Voeding maar ook supplementen.  Dit is zeker aan te bevelen en heel leerzaam.”

GERARD: ATLAS
Ik heb jouw behandelingen als prettig en effectief ervaren. De oefeningen, die je mij gegeven hebt, werpen hun vruchten af. De afgelopen week zijn de pijnklachten een stuk minder. Ik hoop, dat het zich zo verder ontwikkeld.”

PETER: LUMBAAL
“Ik vond de behandelingen heel erg fijn en zeker voor herhaling vatbaar.”

HENK: SCHOUDERKLACHTEN
“Gelukkig gaat het inmiddels weer een stuk beter met mijn schouder en arm. De schouder voel ik helemaal niet meer, de arm geeft soms nog wel even een klein “kortsluiting” zenuwgevoel maar ook dat wordt steeds minder. Bedankt voor de goede zorg en de behulpzame oefeningen die ik nog steeds doe.”

JEANINE: ATLAS
“Ik ben heel erg enthousiast over je behandeling en naarmate de “spierknopen” weg gemasseerd zijn, is het ook nog heel lekker die massage. Ik heb er tot op heden veel baat bij en ben nagenoeg van mijn nek-en hoofdpijnklachten af.”

MICHAEL: SCHOUDERBLESSURE
“Vanaf oktober 2015 liep ik met hevige pijn in nek, rechterschouder en arm. Een manueel therapeut had het wel los gemaakt maar de pijn bleef. Om toch te kunnen werken slikte ik dagelijks pijnstillers. Tot dat het niet meer ging, de pijn putte mij uit. Begin december kwam ik op aanraden van mijn vrouw bij Barbara. Ik was vooraf een beetje bang dat het niks voor mij zou zijn, te zweverig, niet praktisch genoeg (een man hè..) maar dat was helemaal niet zo. Barbara vroeg waar de pijn zat en hoe lang ik er al mee liep. Na een kort gesprek ging zij meteen aan de slag. De twijfel (“ geeft niet, het werkt toch wel”) was snel weg. De behandelruimte is een fijne plek waar je snel tot rust komt. Barbara checkt voortdurend wat het effect is bij de verschillende stadia van de behandeling en vraagt wat je voelt. Dat is prettig. De dagen na de eerste behandeling (2 uur!) voelde ik al verbetering. In een maand tijd heeft Barbara mij drie keer behandeld en ik ben nu helemaal pijnvrij.  Ik kan eindelijk weer sporten! Begrijpen doe ik het nog steeds niet helemaal, geloven wel. Als ik nog eens pijnklachten heb, wacht ik niet meer zo lang met bellen. Hoe eerder hoe beter…”

AD: LANGDURIGE RUGKLACHTEN
“Na een lang traject op de pijnpoli van het ZH met nul resultaat kwam ik bij jou terecht. Dankzij jou regenesis behandelingen ben ik nu al een paar maanden pijnvrij en kan ik me weer goed bewegen. Ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen zoals je mij geholpen hebt.”

JASMIJN: NEK EN RUG
“Begin augustus heb ik een kartongeluk gehad waardoor ik super veel last had van mijn nek en rug. De eerst week heb ik een nekbrace om gehad en ben daarna begonnen met fysiotherapie.. de eerste paar behandelingen was er verbetering maar daarna ging het weer achteruit en had nog steeds veel last, was vaak erg moe en wou het liefst de hele dag slapen. Toen kwam mijn moeder met het idee om naar Barbara te gaan en dat hebben we ook gelijk gedaan. Na de eerste behandeling was er al gelijk resultaat en na 3 behandelingen ben ik helemaal van mijn klachten af. Heb ook weer energie en kan eindelijk weer sporten! Fantastisch wat dit met je kan doen!! Nogmaals bedankt Barbara.”

ANNEKE: KNIE/BLAAS
“Mijn behandelingen bij Barbara Langeveld waren soms heel heftig, tot zeer ontspannen. Zij heeft mij behandeld aan mijn knie, de artsen vertelde mij dat het wel een half jaar kon duren voordat de pijn (na een val op mijn knie) over zou zijn maar na twee maanden kon ik weer op mijn knie zitten. Ook heb ik een chronische blaasziekte waarvoor ik elke maand een blaasspoeling krijg voor de pijn. Mijn lichaam reageert heel heftig op de behandeling, van bijna omvallen tot schokken. Maar wat nog niemand lukte om me een dag zonder pijn te krijgen, lukte (na 20 jaar) Barbara wel. Zij behandelt mij voor nog meer, maar voor mij waren deze twee voorbeelden een wonder. U begrijpt dat ik heel blij ben, met wat Barbara voor mij doet.”

FLOOR: KNIE BLESSURE
“Bijna twee jaar geleden heb ik een blessure opgelopen aan mijn knie met hockey, ik heb er eerst een half jaar mee doorgelopen daarna ben ik in de medische molen terechtgekomen van mijn huisarts tot aan een orthopeed met daar tussen in,  steunzolen, kniebanden, koelen, fysiotherapie.Niets van dit al heeft mij geholpen ik bleef pijn houden met sporten en van de trap af lopen. Ik heb mij toen en paar keer laten behandelen (3x) door Barbara, ik kan niet uitleggen maar het was een hele bijzondere ontspannende ervaring, je moet het zelf een keer meemaken. Het allermooiste van deze behandelingen is dat mijn pijn in mijn knie bijna helemaal weg is.  Ik ben heel erg blij dat ik mij heb laten helpen, ik raad iedereen Barbara aan. Super bedankt!”

MARGOT: SLIJMBEURSONTSTEKING
“Ik liep al een week of 2 met een zeurende en later erg pijnlijke arm om mijn werk. Barbara zag dat en een paar dagen later zat ik bij haar op de stoel. Dit was erg ‘heftig’ maar ook heerlijk ontspannend, ik kwam onwijs relaxt terug van een 2uur!! durende sessie. Ik was erg benieuwd hoe dit zou ontwikkelen. na een paar dagen nam de pijn met grote stappen af. na 2 weken ben ik nog een keer bij Barbara geweest, en ik kan wel zeggen dat ik toen zo goed als van de pijn af was. (en nog steeds). Barbara, Nogmaals BEDANKT!!!”

WIL: GEBROKEN ARM
“Vier dagen nadat ik mijn bovenarm op drie plaatsen had gebroken kreeg ik van jou de eerste behandeling. Die avond voelde ik de energie weer in mijn lijf terug stromen. Mijn energie was tot het nulpunt gedaald vanwege de helse pijnen. Die nacht heb ik voor het eerst aan een stuk door kunnen slapen tot half tien de andere ochtend. De wekelijkse behandelingen nadien hebben mij erg goed gedaan en voor progressie gezorgd. Heel hartelijk dank hiervoor!!!”

RALPH: GEBROKEN SLEUTELBEEN GEKNEUSDE RIBBEN
“Ook ik stond er sceptisch tegenover, maar ben helemaal om Ik was behoorlijk hopeloos door de pijn, maar tot mijn verbazing voelde ik gelijk al resultaat. Het is ongelofelijk dat je met deze techniek zoveel kan bereiken. bedankt”

NICOLINE: SNEL HERSTELD NA HERNIA
“Eind maart werd bij mij een rughernia geconstateerd door de neuroloog. Na een operatie was de zenuwpijn voor 90% verdwenen. Barbara heeft mij wekelijks behandeld. Dit was een zeer bijzondere ervaring. Mijn lichaam reageerde steeds heftig op de aanrakingen, met name mijn benen. Mijn lichaam kwam weer in balans en ik kon na 6 weken alweer langzaam gaan werken. Ik ben erg blij dat Barbara mij wilde helpen. Ik zal zeker nog terugkomen voor een behandeling, al is het alleen maar voor de positieve energie die het mij brengt.”

ELLY:
“De massage vond ik heerlijk, ik kan me goed ontspannen en alles over me heen laten komen. De rest van de dag heb ik me ook heerlijk ontspannen gevoeld en niet veel gedaan, lekker met een pot thee en een boek op de bank. Het was een heerlijk dagje voor mezelf.”

MARGOT:
“De massage was heerlijk! Ik heb mij drie dagen soepel gevoeld :-)”

JOS:
“Top!”