Orthomoleculair voedingsadvies

Een lichaam kan niet zonder voeding om te kunnen functioneren, zowel fysiek als mentaal. Maar wat is goede voeding?

Blue Touch Energy

Orthomoleculair voedingspatroon

Het huidige Westerse voedingspatroon levert vaak niet de voedingsstoffen op die wij echt nodig hebben. De verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten is totaal uit balans, wat ontstekingen oplevert. Deze ontstekingen zorgen voor diverse klachten in het lichaam, waaronder diverse pijnklachten, bv in gewrichten.
Het orthomoleculaire voedingspatroon streeft naar een biologisch evenwicht en het in balans houden van de energie. Dit betekent een evenwicht vinden in goede voeding voor een zo optimaal mogelijk zuur-base niveau, zodat hormonen, darmflora, immuunsysteem en de bloedsuikerspiegel optimaal functioneren.

Maar wat als u nu klachten ervaart? De juiste voeding kan het lichaam helpen deze klachten te bestrijden. Ziekte is de laatste fase van een neergaande gezondheidstoestand. Van belang is dan de oorzaak aan te pakken en te kijken waar er op een natuurlijke manier bijgestuurd kan worden naar een beter evenwicht van het lichaam. Loopt u al veel langer met klachten rond dan is het belangrijk om stappen te ondernemen en u zelf naar een gezonder evenwicht te brengen!

De positieve gevolgen van het volgen van een orthomoleculair voedingspatroon

 • Beter slapen
 • minder opgejaagd, een rustiger hoofd, heldere gedachten, een sterker bewustzijn
 • minder moe
 • minder stressgevoelig
 • een grotere efficiëntie
 • minder krampen
 • gezondere huid en nagels, minder haaruitval
 • minder snel kwetsuren, beter herstel van blessures, sneller herstel na ziektes
 • minder snel hoofdpijn
 • meer gewichtsverlies
 • minder pijn in spieren en gewrichten

Daarnaast kunnen klachten sterk verminderen van verschillende andere ziektes, zoals b.v. Eczeem, Allergie, ADHD, Burn-out, Hormonale klachten, osteoporose, artrose en blaas en urineweg problemen etc.

Plan van aanpak
D.m.v. een vragenlijst brengen we de klachten in kaart en kijken we naar uw voedingspatroon. De Bioscan is een meetapparaat waarbij we het complete lichaam in kaart kunnen brengen, inclusief tekorten van vitamines en mineralen. Andere testen kunnen nodig zijn om een beter beeld te krijgen waar klachten vandaan komen, bijvoorbeeld voedselintolerantie testen.

U ontvangt altijd een op maat gemaakt voedingsplan, supplementenadvies en informatie voor een orthomoleculair eetpatroon. Gedurende een aantal weken houd u een eetdagboek bij en bespreken we dit wekelijks. We bekijken hoe we het voedingspatroon en leefstijl geleidelijk aan kunnen passen in de tijd erna. Daarnaast kunnen een stappenplan, recepten, Intermitting vasten en een detoxkuur ook onderdeel van de behandeling zijn.

Uitzonderingspersonen: mensen die niet gemotiveerd zijn daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in het voedingspatroon

Voedingsadvies online € 95,00

De duur is 1 maand, inclusief:

 • 4x begeleiding en tips via mail
 • Voedingsplan

Exclusief: extra testen/supplementen

Voedingsadvies € 195,00

De duur is 1 maand, inclusief:

 • 1x fysieke afspraak en 3x begeleiding via mail/telefoon
 • 1x een Bioscan
 • Voedingsplan

Exclusief: extra testen/supplementen

Voedingsadvies PLUS € 395,00

De duur is 3 maanden, inclusief:

 • 2x een fysieke afspraak en 6x begeleiding via mail/telefoon
 • 2x een Bioscan
 • Voedingsplan
 • Stappenplan
 • Recepten
 • Intermitting Vasten
 • Detoxkuur

Exclusief: extra testen/supplementen

Om meer duidelijkheid te verkrijgen

Bioscan SWA

Om een zo duidelijk mogelijk beeld van de werking van het lichaam te krijgen, maak ik graag gebruik van de Bioscan. Deze methode maakt gebruik van de elektromagnetische golfsignalen die het menselijk lichaam afgeeft en gebruikt ze voor analysedoeleinden. Middels een resonantievergelijking worden afwijkingen van de standaardwaarden bepaald. Zodoende kunnen er tekorten of overschotten worden opgespoord voordat ze in het bloed verschijnen. Bloedonderzoek meet het bloed, dus buiten de cel, de Bioscan meet juist de waarden van cellen.

De Bioscan geeft informatie over 250 parameters die onderverdeeld zijn in 32 verschillende gebieden binnen een meting. De meting is pijnloos en niet ingrijpend. Je krijgt uitvoerige en leesbare informatie over:
– cardiovasculair systeem
– functioneren van organen
– huid, ogen
– botdichtheid
– vitamines, mineralen, sporenelementen
– zware metalen, allergieën
– darmfunctie
– bloedsuiker, zuurgraad van het lichaam
– vrouwelijk en mannelijk orgaan

Bij een intake bekijken we de klacht en doen we een meeting. Na een week volgt een nieuwe afspraak om de samenvatting van de test te bespreken en de details uit te werken.

Indien gewenst volgt er een persoonlijk behandelplan, waar we samen gaan kijken hoe we het lichaam weer zo goed mogelijk kunnen laten functioneren. Dit kan door middel van voeding, supplementen en mindset.

Kosten:
gehele test + uitwerking € 75,00
vervolgtest € 45,00
alleen vitamines en mineralen € 25,00

Disclaimer:
Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken, zoals het Bioscan SWA systeem met hun toepassing, als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma’s. Bovendien, wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het gebruik van alle systemen zoals het Bioscan SWA systeem geen belofte doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten.

Voor de duidelijkheid: niet het Bioscan SWA systeem biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het Bioscan SWA systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Blue Touch Energy sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.